Implicare, responsabilizare si integrare sociala

2 Mai 2010. Actiune comuna īn Parcul Municipal Baia Mare organizata de Fundatia "TU-SI-CU-MI-NE"
īn colaborare cu ASSOC Baia Mare, cu participarea persoanelor vārstnice,
persoanelor cu dizabilitati si parintele Lieb de la Catedrala Romano-Catolica din Baia Mare.
Fiecare dintre noi ne dorim ca ajuns la varsta batranetii sa ducem o viata linistita, inconjurati de copii, de nepoti, bucurandu-ne de bucuria lor.

Fiecare are un vis, o speranta, zi de zi ne gandim ca maine va fi mai bine.
Avem speranta, dar de cele mai multe ori batranetea vine altfel, anii plini de griji si nevoi isi lasa adanc amprenta asupra noastra.

Este durereos sa vedem in jurul nostru varstnici cu priviri pline de tristete, durere si frica. Durerea, singuratatea, amintirile triste isi fac loc in viata lor.

Sa ajungi sa traiesti singur este poate una dintre cele mai mari "pedepse" ale batranetii. Un zambet este o adevarata avere in viata lor. Noi incercam sa aducem putina bucurie in viata acestor oameni.

Intalnire Intergenerationala
Implicare, responsabilizare si integrare sociala

O plimbare in parc, o petrecere aniversara, o iesire la iarba verde, amintiri din copilarie sau episoade din trecut sunt modalitati prin care tinerii cu dizabilitati si varstnicii au posibilitatea de a se intalni si comunica.

Prin asemenea intalniri varstnicii reusesc sa uite de singuratate, necaz si izolare, iar viata tinerilor cu dizabilitati se schimba prin faptul ca ei primesc o sarcina, o raspundere fata de cei varstnici.

In 2 mai 2010 a avut loc o asemenea actiune comuna in Parcul Municipal Baia Mare, organizata de noi Fundatia "TU-SI-CU-MI-NE" Baia Mare in colaborare cu ASSOC Baia Mare cu participarea varstnicilor, tinerilor cu dizabilitati si parintele Lieb de la Catedrala Romano-Catolica.

Era o atmosfera vesela si dinamica, varstnicii (chiar daca pentru scurt timp) au reusit sa uite de necazuri, singuratate si izolare... iar tinerii cu dizabilitati au avut ocazia sa se bucure de un mic joc de fotbal impreuna cu d-na Gabriela Pop (director ASSOC) si d-na Eva Akkermann (presedintele Fundatiei "TU-SI-CU-MI-NE").

Suntem convinsi si siguri ca atat varstnicii, cat si tinerii cu dezabilitati au multe de invatat dintr-o asemenea intalnire intergenerationala.
Acesta este numai inceputul... vom continua si daca credeti ca vreti sa va alaturati noua... SUNTETI BINEVENITI !!!     
            ASISTENTA
MEDICO-SOCIALA
      LA DOMICILIU
*** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat
(c) 2010 Copyright TU-SI-CU-MI-NE