Vizita lui Mos Nicolae la sediul Fundatiei TU-SI-CU-MI-NE
Personalul Fundatiei a pregatit o surpriza varstnicilor care participa la terapie ocupationala, si anume l-au invitat pe Mos Nicolae sa le calce pragul, sa-i viziteze si sa le imparta si lor cadouri.

Ca sa incalzeasca putin atmosfera, fiecare beneficiar a fost intampinat cu un ceai cald, muzica ambientala (specifica sarbatorilor de iarna), iar „Ajutoarele" sau „Craciunitele" Mosului purtand caciulite au adus buna dispozitie si o atmosfera de sarbatori.

Dupa cateva momente, in care fiecare membru a povestit ce a facut in saptamana care a trecut, personalul - Craciunitele - a rugat grupul sa-si reaminteasca de Mos, daca au fost cuminti, cum il asteapta fiecare pe Mos, cum se pregatesc pentru venirea lui si de asemenea sa formuleze o rugaminte, o chemare, cantand colinde, pentru ca Mosul sa viziteze si Fundatia noastra.

Acesta nu s-a lasat mult asteptat facandu-si aparitia in scurt timp, foarte curios sa afle cat de cuminte a fost fiecare in parte, anul acesta. Si se pare ca toti au fost foarte cuminti, pentru ca Mosul a impartit numeroase daruri si un strop de fericire in inimile tuturor varstnicilor. Au cantat impreuna, au povestit, au facut poze, dupa care Mosul a spus ca trebuie sa mearga mai departe, are mult de lucru, multe cadouri de impartit, multe case de vizitat. Le-a urat tuturor Sarbatori Fericite si un calduros La Multi Ani! ... dupa care a disparut ...
Ca in fiecare an, Mos Nicolae este foarte asteptat, mai ales in randul celor mici. Insa nu numai copiii se bucura de sosirea lui si de cadourile daruite din sacul mare si rosu, ci si cei varstnici.
            ASISTENTA
MEDICO-SOCIALA
      LA DOMICILIU
Beneficiarii si-au imbracat caciulita (din cadoul primit) si au inceput sa lucreze. Au creat ornamente si diferite accesorii din hartie pentru decorarea pomului de Craciun. Lucrarile obtinute au fost deosebit de frumoase in final fiecare fiind foarte mandri de ce au realizat.
Toti au fost de acord ca dupa-amiaza a fost foarte reusita, sedinta s-a incheiat pe ritmuri muzicale, cantece si dansuri, destindere si buna dispozitie.
*** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat
(c) 2010 Copyright TU-SI-CU-MI-NE