*** Egészségügyi es társadalmi/szociális ellátás háznál *** Idösk/betegek gondozása *** Psihoszociális támogató tevékenységek *** Alapvetö, mindennapi tevékenységekhez szükséges segítség *** Szakképzett személyek képzése *** Egészségügyi es társadalmi/szociális ellátás háznál *** Idösk/betegek gondozása *** Psihoszociális támogató tevékenységek *** Alapvetö, mindennapi tevékenységekhez szükséges segítség *** Szakképzett személyek képzése *** Egészségügyi es társadalmi/szociális ellátás háznál *** Idösk/betegek gondozása *** Psihoszociális támogató tevékenységek *** Alapvetö, mindennapi tevékenységekhez szükséges segítség *** Szakképzett személyek képzése *** Egészségügyi es társadalmi/szociális ellátás háznál *** Idösk/betegek gondozása *** Psihoszociális támogató tevékenységek *** Alapvetö, mindennapi tevékenységekhez szükséges segítség *** Szakképzett személyek képzése
FORMULARUL 230
aici
2% reprezinta un drept al fiecaruia dintre noi

Sunt oameni pentru care un ajutor cât de mic înseamna totul, înseamna o mâna întinsa, înseamna speranta.
Este un gest responsabil de solidaritate si un exemplu de participare civica pentru ca batranii nostri sa aiba o viata mai linistita, confortabila si demna. Sumele astfel atrase sunt utilizate în scopul sustinerii proiectelor medico-sociale.

Ce semnifica sistemul 2%?

Fiecare dintre noi AVEM OBLIGATIA de a contribui la bugetul de stat prin intermediul impozitului anual. Fiecare dintre noi avem acum LIBERTATEA DE A DECIDE ce se va întâmpla cu 2% din impozitul datorat statului.

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este o procedura prevazuta în Codul Fiscal, prin care cetatenii au posibilitatea sa decida în mod direct ce se întâmpla cu o parte din impozitul lor. Practic, impuneti statului modul în care vreti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe care îl platiti.

Dumneavoastra puteti decide ca 2% din impozitul pe venit sa fie directionat catre Fundatia TU-SI-CU-MI-NE.

De ce sa directionati 2%?

Acest ajutor nu va costa nimic! Pentru dumneavoastra înseamna doar câteva minute, dar pentru un om aflat în suferinta, acest ajutor înseamna mai mult decât pot exprima cuvintele.

Cine beneficiaza de acesti bani?

Fundatia TU-SI-CU-MI-NE îsi desfasoara activitatea în domeniul medico-social, acordând servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu. Fiind o organizatie nonprofit resursele ne sunt limitate, marea majoritate a activitatilor noastre fiind realizate din sponsorizari si donatii. De aceea, Legea privind directionarea a 2% din impozitul pe venitul global reprezinta pentru fundatia noastra o oportunitate iar pentru voi reprezinta ocazia de a va alatura unei cauze în care credeti si pe care doriti sa o sustineti.

Cât cheltuiti?

Nimic! Aceasta suma este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre dumneavoastra catre o fundatie. Astfel va puteti implica fara nici un fel de costuri suplimentare, în sustinerea unor cauze medico-sociale importante.

Cum puteti directiona 2%?

Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a formularului 230 (privind destinatia sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul pe venitul anual).

Care este procedura?

1. Completati datele dumneavoastra personale în prima parte a documentului si îl semnati.

2. Depuneti formularul la administratia financiara de care apartineti sau trimiteti-l prin posta recomandat.

Nu este nici o problema daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozitul pe venit pe care îl datorati statului. Aceasta va fi calculata de catre Administratia fiscala, astfel încât puteti lasa rubrica necompletata.

Asta e tot ce trebuie sa faceti!

Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra!

(c) 2010 Copyright TU-SI-CU-MI-NE