FORMULARUL 230
aici
2% reprezinta un drept al fiecaruia dintre noi

Sunt oameni pentru care un ajutor cāt de mic īnseamna totul, īnseamna o māna īntinsa, īnseamna speranta.
Este un gest responsabil de solidaritate si un exemplu de participare civica pentru ca batranii nostri sa aiba o viata mai linistita, confortabila si demna. Sumele astfel atrase sunt utilizate īn scopul sustinerii proiectelor medico-sociale.

Ce semnifica sistemul 2%?

Fiecare dintre noi AVEM OBLIGATIA de a contribui la bugetul de stat prin intermediul impozitului anual. Fiecare dintre noi avem acum LIBERTATEA DE A DECIDE ce se va īntāmpla cu 2% din impozitul datorat statului.

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este o procedura prevazuta īn Codul Fiscal, prin care cetatenii au posibilitatea sa decida īn mod direct ce se īntāmpla cu o parte din impozitul lor. Practic, impuneti statului modul īn care vreti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe care īl platiti.

Dumneavoastra puteti decide ca 2% din impozitul pe venit sa fie directionat catre Fundatia TU-SI-CU-MI-NE.

De ce sa directionati 2%?

Acest ajutor nu va costa nimic! Pentru dumneavoastra īnseamna doar cāteva minute, dar pentru un om aflat īn suferinta, acest ajutor īnseamna mai mult decāt pot exprima cuvintele.

Cine beneficiaza de acesti bani?

Fundatia TU-SI-CU-MI-NE īsi desfasoara activitatea īn domeniul medico-social, acordānd servicii de īngrijire a persoanelor vārstnice la domiciliu. Fiind o organizatie nonprofit resursele ne sunt limitate, marea majoritate a activitatilor noastre fiind realizate din sponsorizari si donatii. De aceea, Legea privind directionarea a 2% din impozitul pe venitul global reprezinta pentru fundatia noastra o oportunitate iar pentru voi reprezinta ocazia de a va alatura unei cauze īn care credeti si pe care doriti sa o sustineti.

Cāt cheltuiti?

Nimic! Aceasta suma este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre dumneavoastra catre o fundatie. Astfel va puteti implica fara nici un fel de costuri suplimentare, īn sustinerea unor cauze medico-sociale importante.

Cum puteti directiona 2%?

Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a formularului 230 (privind destinatia sumei reprezentānd pāna la 2% din impozitul pe venitul anual).

Care este procedura?

1. Completati datele dumneavoastra personale īn prima parte a documentului si īl semnati.

2. Depuneti formularul la administratia financiara de care apartineti sau trimiteti-l prin posta recomandat.

Nu este nici o problema daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozitul pe venit pe care īl datorati statului. Aceasta va fi calculata de catre Administratia fiscala, astfel īncāt puteti lasa rubrica necompletata.

Asta e tot ce trebuie sa faceti!

Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra!
            ASISTENTA
MEDICO-SOCIALA
      LA DOMICILIU
*** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat   *** asistenta medico-sociala la domiciliu     *** ingrijire persoane varstnice     *** servicii psiho-sociale      *** ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice     *** formare de personal calificat
(c) 2010 Copyright TU-SI-CU-MI-NE